Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bölcső, kiságy, pelenkázó

2016.04.07

 A pelenkázó lehet egybeépítve komóddal, kisággyal, lehet egy tologatható, megfordítva kisággyá alakítható pelenkázónak is használható fekhely, és mellette egy polc, szekrény, amiben a dolgait rakjuk. Egy egyszerű pelenkázó lapot tehetünk ágyra, kiságyra. Létezik puha, és merev pelenkázó feltét, lap, illetve olyan komódra, asztalra tehető pelenkázó, amibe bekészíthetünk minden szülségeset: pelenkát, kozmetikumokat, törlőkendőt, ruhát, játékot, így közvetlenül kézre esik, és a vége felhajtható, ha valamiért elfordulunk a gyermektől, ne essen le.

pelenkazo---kisagy.jpg

 

 

A kiságyba helyezett fejvédő, plüss játékok, és egyebek fulladást, bölcsőhalált okozhatnak.

Kemény matracot válasszunk, és olyan anyagokat, akik áteresztik a levegőt.

legszerencsésebb választás talán a négy ponton felfüggesztett, illetve minden irányba kimozdulni képes bölcsők, esetleg rugóval, gumikötéllel.

A gyermeknek szüksége van a friss levegőre, ezért miközben védjük a huzattól, fénytől, fűtőtesttől, ezt úgy tegyük, hogy hosszabb ideig ne legyen lezárva a "lakosztálya".

 

Szerencsések lehetnek az Adamo jellegű hinta bölcsők, melyből ahogy nő a gyermek, kibújtatható a lába. A csepp hinta is kellemes fészket nyújt a bent alvónak. Lengő, ringató függő hinták, bölcsők elnevezésekkel illetik ezeket a fekhelyeket.

 

Képek:

 

bolcso-regi.jpgbolcso-regi-lengobolcso_998808_61815.jpgbolcso-regies.jpgbolcso-uveg-allo.jpgbolcso-atlatszo.jpgbolcso-festmeny-berceau.jpgbolcso-festmeny-ringat.jpgbolcso-tutorial.jpgbolcso-textil-agyra.jpgbolcso-leander_allvanyos_babaagy__vugge_i_stativ_billedegalleri.jpg

 
 

 

Facebook

Elérhetőség

Patrona on Facebook

Látogass el ide:
https://www.facebook.com/Patrona-418478858335910/?fref=ts

Levelezőlista
Statisztika

Most: 1
Összes: 93762
30 nap: 966
24 óra: 47