Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Abortusz: ember-e vagy sem?

2016.01.23

8 hetes magzat abortusz után -felkavaró kép a lap alján 2. kép.

 

Ember-e vagy sem? Lehet rajta vitatkozni, mind mindenen. Cogito ergo sum, azaz gondolkodok, tehát vagyok.

Mindenesetre egyszerű pap a katolikusoknál nem tudja feloldozni azt a gyónót, aki abortuszt gyón meg. Csak püspök, illetve püspöki engedéllyel bíró.

Valóban csak az anya a hibás, Ő a legnagyobb bűnös?!

De melyik anya hajtja fejét a giotin alá? És ennyi anyának fejezhetik le gyermekét saját testében, lefekszik a műtőasztalra. Szétsrancsírozhatják, miközben biopamutról meg gyémánt jegygyűrűről álmodnak egyesek.

Ki nem gyászolja meg gyermekét. Ki hagyja, hogy kényelme miatt elvakítsák.

Istenem, nyugodjanak békében! És irgalmazz azoknak, akik ezt véghezvitték! Ámen.

 

Van e különbség egy abortusz, és az alábbi történet kzött, leszámitva, hogy az abortusz a gyermek életét rövidebb idő alatt ontja ki:

„Amikor Bieber visszautasította a vérivást akkor kezdett minden rosszra fordulni”
„Megfenyegettek és azt mondták tudják, hogy Selena várandós. Megkérdezték, hogy akarom-e- hogy a saját gyerekem is a szoba közepén végezze.”
https://revolutionoftruth.hu/justin-bieber-tobb-szaz-ember-elott-mondta-el-hogy-a-hollywoodi-elit-megolte-a-szuletendo-gyermeket/?fbclid=IwAR2xfa7CkdQrmx5wFV4zT1OO0aPy5I5vpvXJO3A3_S9NTc9_c5uDlAMWrak
Justin Bieber több száz ember előtt mondta el, hogy a ’’Hollywoodi elit’’ megölte a születendő gyermekét – Q – Revolution Of Truth
REVOLUTIONOFTRUTH.HU
Justin Bieber több száz ember előtt mondta el, hogy a ’’Hollywoodi elit’’ megölte a születendő gyermekét – Q –

 

Ráadásul a szervkereskedelem is virágzik: Amerikában tart a botrány: a legnagyobb születéstervező szervezet, ahol a legtöbb abortuszt is végzik, hatalmas pénzeket szed illegálisan abból, hogy eladja a magzatok szerveit: tüdőt, szívet, szemet, stb. Élve megszülettetik óvatosann, hogy a feje ne sérüljön, valóságos élveszületés, hogy aztán a szerveit nagyobb pénzért eladhassák. És mindezt Amerikában! Mit gondoljunk azokról az országokról, ahol ehhez az állam asszisztál, vagy szabályozás sincs! Ez nem "születésszabályozás", hanem nagyobb szabadság és semmi születés. Gyilkosság, aljas indokból, a legártatlanabbakon. Nem Auschwitz felháborító, hanem ez, ez az igazi kegyetlenség az emberi nemre! Már talán egy milliárdnyi elpusztított ember egy évszázad, vagy csak egy emberöltő alatt?! És mindezt civilizált, kultúrált körülmények között -a halál civilizációját építgetve.

 

 

 

 

 

 

 SOk olyan történet van Hollywoodban, amiről Biber, Mel Gibson, és mások is meszámolnak, vagy a fehér házban, lásd Pizza Gate és Wikileaks.

 

Azok, akik megfigyelik a baát, és mérni tudják, micsoda fájdalamt, agy- és szivtevékenységet okoz ennek a csöppnyi gyermeknek, aki már adott esetben tapsol a mama énekére 12 hetesen is, amikor a szervecskéi még éppen hogy kialakultak, és képesek, akarják elfogadni az igazságot, akármi legyen is, azoknak nem lehet kétséges, hogy Ő ugyanolyan emberi lény, mint Te, vagy én.

 

 

Próba:

Gondolj bele, hogy Isten igy szól:

azért, amiért gyermekeim életét kioltottátok, ezért megengedem, hogy a földön annyi ember haljon meg, ahány gyermek az anyaméhben.

Ahogy Ti nem hallottátok meg a gyermek kiáltását, úgy én sem fogom meghallani a tieteket.

Képzeld el, hogy egy év múlva, túl egy világégésen, atomháborún, másfél-két milliárd ember, az emberiség negyede, meghalt a földön.

ÉS nézz tűkörbe.

 

Nehéz felfogni, hogy a mai helyzet kialakulásának fő oka, hogy nem vállaltak gyermekeket, esetleg egyet-kettőt-hármat. Hogy fogamzásgátlást alkalmaztak, és abortáltak. Pedig ha megértjük az összefüggéseket, fel fogjuk ismerni az összefüggéseket, és meg kell küzdenünk a gondolattal. Már egy fogamzásgátló is, vagy egy spirál, vagy maga a gondolat, hogy adott esetben el is vetethetem a gyermekemet.

 

Még nekem is nehéz felfogni azt a kivánalmat, azt a szeretetet, hogy a,puszta élet még akkor is értékesebb, ha nem tudunk róla gondoskodni, ha tönkre megy a mi, a családunk élete, működőképessége, és az a gyermek a többi szerettünkkel, velünk együtt iszonyúan szenvedni fog -vagy akár bele is halhatunk a szülésbe. Még akkor sincs jogunk, igazi okunk elvetetni, megölni!

Gondolj bele az élni akarásba: amikor egy haldokló, aki már rég el akarta dobni az életét, és könyörgött az eutanáziáért, de nem lehetett végrehajtani, hosszú, keserves szenvedés után, azt mondja, élete legértékesebb időszaka az volt, amit az ágyon mérthetetlen kinok közt szenvedett!

 

A szenvedés értékes! Értékes lehet, ha jól használjuk fel. Nehéz felfogni, nehéz a határainkon, mérhetetlen szenvedések közt, akár magunkat kényszeriteni, hogy ne csak az életünket adjuk, és passzivan szenvedjünk, de ellásuk, gondozzuk közben a gyermeket, gyermekeket, amikor magunkról sem tudunk gondoskodni, és legszivesebben mi magunk is meghalnánk, csakhogy vége legyen. És ebben a reménytelennek tűnő helyzetben, amikor nincs bennünk a szeretet bóditő érzése, csak keserű, félelmetes érzések, akkor is élhet bennünk egy belső béke és öröm, a kétségeskedések közepette, és mi nem foglalkozhatunk más, rossz gondolattal, ijesztgetéssel, fájdalommal, csak kitartunk az egyetlen, a legjobb mellett, amit ismerünk, kábultan, szorongva, az Életünkért küzdve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

images--3-.jpg

 

 

 

 

 

 

big_0003406865.jpgimages--7-.jpgletoltes--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Patrona on Facebook

Látogass el ide:
https://www.facebook.com/Patrona-418478858335910/?fref=ts

Levelezőlista
Statisztika

Most: 1
Összes: 83437
30 nap: 1798
24 óra: 58