Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fontos tudnod + + +

 Paradigmaváltás a világképünkben: az egészségügyben és életünk minden más viszonylatában körvonalazódik. (Olvasd végig, sok különös infót fogsz találni, mérlegeld!)

 

 

 A legtöbb embernek még nehéz átlátni a folyamatokat, megértenie az összefüggéseket, és legalább ilyen nehéz elfogadni a már megismert bizonyítékok után is, de: az oltásoknak és egyéb mérgező anyagoknak köszönhetjük nemcsak a látványos allergiával, intoleranciával kapcsolatos tüneteket, autoimmun betegségeket, de a sziv- és érrendszeri , idegrendszeri megbetegedéseket, a vezető halálozási okokat, a cukorbetegséget, ételallergiát (tejcukor, tejfehérje, cöliákia, etc.) azáltal, hogy gyulladásban tartják a testet, már az érfalaktól az egyes szervekig, szövetekig?
 
" Egyszerűen megfogalmazva, ha az érfalak nincsenek begyulladva, a koleszterin nem tud felhalmozódni az erekben, nincs szívroham és nincs stroke. Gyulladás nélkül a koleszterin szabadon áramlik a testben, és kiürül. Ez a gyulladás okozza a koleszterin lerakódását. A gyulladás a szervezet természetes védekezéseként alakul ki az idegen anyagok:  a baktériumok, toxinok vagy vírusok megjelenésekor.

Ha a szervezetben állandóan jelen vannak ezek a toxinok vagy élelmiszerek, az krónikus gyulladást okoz. Ennek oka a sok feldolgozott, egészségtelen élelmiszer és a környezet szennyezés, nem a zsírdús étrend ( cukor, liszt és az összes belőlük készült termékek)..." / szupertanacsok.blog.hu/2016/07/31/a_szivsebesz_kirohanasa_milliok_fognak_meghalni_a_hazugsag_miatt_az_orvosok_nem_mondjak_meg_a_szivbe /


 ' A glutén, tej, vagy a cukorbetegség az oltások miatt lett gond, allergia. A testtel úgy van, hogy a gyulladásokat elszigeteli a többi szövettől. Előbb zsírral rakja körbe, aztán kalciummal. Ez egyben az érelmeszesedés folyamata, mely valójában autoimmun folyamat. '

 

 Méregtelenítés újszerű szerepe, jelentősége

Paradigmaváltás az egészségügyben


Link ahonnan az infókat széles körben megtalálhatod, és megértheted a helyzetet alaposabb utánajárással:

5mp.eu/web.php

 

A méregtelenítés mint megelőzés és gyógyítás rendkívüli aktualitást kezd nyerni.

 

Számos egészségügyi hatás -így az immungyengeség, autóimmun betegség, túlérzékenység, számos más tünteig,- okozója egyre erőteljesebben a környezetünkben előforduló terhelés - kiváltképpen méreganyagok, sugárzások formájában!

 

Míg eddig kikutatni próbáltuk az okokat és orvosolni a tüneteket, immáron ki kell szélesítenünk látókörülnket! Egy olyan komplex terhelésnek vagunk kitéve, ami hatványozódva okoz tüneteket és hatványozódik az érintettek, így csecsemők, kisgyermekek létszámában is.

Eddig főleg a bevitt táplálékokban kerestük az okot. Ez való igaz: otthon termelt, vegyszert nélkülöző, de szerves trágyával, megfelelő talajélettel rendelkező termesztő közeg, földből nőtt élelmiszer sokkal hatásosabb bármilyen mesterséges vitaminnál és a legtöbb készítménynél. (Ennek megfelelő növényvédő szerek pl. neem  és a csalán permetezésre, az EMóció, Symbivit, Bora-WP, és hasonló talaj baktérium és gomba flórák, továbbá a gyökéritató, Biosol, Biovit, Kert-Őr szerves trágyák, stb.)

Számos kutatás bizonyítja, hogy a szintetikusan előállított vitaminok hatása töredéke, akár századrésze a természetes formában bevitt tápanyagoknak, ha nem egészben ürül ki a tabletta. Ugyanakkor a gyümölcsök-zöldségek vitamin és ásványianyag tartalma egy-két évtized alatt akár 60%-kal is csökkent egyes esetekben.

Szintetikus, "halott" táplálékkal találkozhatunk a tejpótló szerek, bébiételek-italok esetében is.

A sugárzások: mobil, Wifi, elektromos sugárzás, mikrosütő sugárzása, az ózonlyukon átjutó sugarak, -különösen hogy újabban az eddig nem érezhető UV C sugarakból is rendesen kapunk,- vagy a HAARP és számos más forrásból szintén károsítja a kismamát és babáját, gyermekét is, nem kell már a régi vizerek és földsugárzás kedvezőtlen hatásainál megállnunk.

Pl. egy számítógép közelében tartott baba jóval nyűgősebb, fájdalmasabban síró lehet, mint enélkül lévő társa.

Ezért fontos beárnyékolni a készülékeket, otthonunkat, különösen fekvőhelyünket. E célra a gyapjú, a parafa és a föld (vályogépületek, vastag falú régi házak) jó segédeszközök. Légtisztító szobanövények segítik megszűrni a káros anyagokat a levegőben. De a föld erőtere, sugárzása, minden ezoterikus megfontolást nélkülözve, vízér vagy mágnesesség okán, szintén kedvezőtlen lehet a kisbabára.

A statikusság máshogy is kjelentkezhet. Ezért mondják, hogy csupasz lábbal állva a földön, vagy átölelve egy fát javul az elektromos töltöttségünk, ami a sok mű dologgak és sugárzással körülvett életünkben sokak által érzékelhetően kedvező hatású.

Továbbá a nap ciklusa is változik. Egyrészt ugye átesett egy póluscserén, amire a föld is készül. Továbbá napciklus változás is történik, ami a földkéregre éppúgy kihat, víznyelőket (sinhole), földrengéseket is okozva. A felmelegedésért is felel. Ezek a jelenségek már sokkal régebben megfigyelhetőek a naprendszerünk többi, "csupasz felületű" bolygóján, így a földtani jelenségek és az átlaghőmérséklet emelkedés. Tehát a szélsőséges időjárás két legjelentősebb oka úgy tűnik mégsem a környezetszennyezésben keresendő! (Ezek a Nap minket elérő erősebb sugárzása, és a HAARP időjárásbefolyásoló hatásai.)

Ageoengineering, a "kondenz csíkok" nehézfém és egyéb mérgező anyag tartalma, a használt aluminium fólia, konzerv, a műanyag flakonok, cumisüvegek hormon tartalma, a túlzott kadmium és aluminium terhelés mérgezéses tüneteket, autoimmun és más jellegű betegségeklet válthat ki! Az oltóanyagok -bár alapesetben oltáspárti vagyok- szintén számos mérgezéses és egyéb tünetekkel járhatnak.

Sajnos ma olyan világban élünk, ahol nem vagyunk képesek az információk és a média befolyásoltságunk közepette kellően felkészülve sem mindég megmondani, mivel teszünk jót, és sokszor utólag jövünk rá, hogy besétáltunk egy csapdába, miközben kikerülni szerettünk volna egy másikat!

Ha végigolvasták volna akár csak az oltásokról azokat az orvosok által is kevéssé ismert kutatásokat és gyakorlatokat bizonyító tényeket, amik komoly veszélyt jelentenek gyermekeinkre, meggondolnák, még oltáspártiként is, hogy beadatnak-e bármiféle oltást gyermeküknek...

Pl. a lányoknak adott "rák ellenes" a humán papuilloma vírus elleni vakcina több esetben okozott akár halálos mérgezést, mint ahány esetben valóban elkerülhette egy nő az ezzel kivédendő betegséget -egy általam megbízhatónak ítélt cikk, kutatás végkövetkeztetése szerint. (Vö: a levett őssejteket sem használják fel, viszont szerencsés esetben a gyermek azt felhasználhatja, ha később vágják el a köldökzsinórt.)

Az idegrendszeri megbetegedéseket, eltéréseket, az Alzheimer kórt, és az autizmust is összekötik a túlzott terheléssel, mérgezéssel, sugárzással és az oltásokkal. Az az orvos, aki kijelentette, hogy kutatásai egyértelműen azt támasztják alá, hogy az autizmusért az oltás felel, igen hamar e kijelentése után meghalt, ami sok más esetben is ily gyanús körülmények közt történik. GOndoljunk csak a mi magyar Semmelweis Ignácunkra, akit sokak szerint orvoskollégái tették el.

Bármennyire hevesen is próbálják ezeket cáfolni, elérhetőek bizonyító erejű tények, statisztikák.

 

Védd az egészséged, az idegrendszered!

 

Ismerős már, hogy ugrásszerűen nő a mérgező anyagok felhalmozódása környezetünkben és szervezetünkben, ezért a várandós kismamáknak és gyermekeknek egyaránt különös jelentőséggeljelenik meg a méregtelenítés szükségessége!

Néhány élelmiszer, tápanyag, ami a mindennapokba jól beilleszthető, kiváló tápanyagok és méregtelenítők:

az alga;

az omega 3, avagy halolaj, lenmag

a spenót

nigella / fekete kömény mag és olaja

fekete málna mag

csalánmag olaj

máriatövis

Búzafű és búzacsíra, csira növények (bélflóra-építő, béltisztító)

Petrezselyemlevél (vértisztító, vízhajtó, lúgosító)

Spenót (lúgosító, magas klorofilltartalmú nehézfém és méreganyag kivezető hatású)

Zsázsa (lúgosító, vízhajtó, immunerősítő, gyulladáscsökkentő)

Zellergumó, zellerlevél (vízhajtó, immunerősítő, potencianövelő)

Brokkoli (lúgosító, immunerősítő)

Citromfű (lúgosító, emésztést javító, nyugtató

Taurin

Folsav

A zöldségek és gyümölcsök jótékony hatásairól, ásványi és vitamin tartalmáról például a nepgyogyaszat.hu vagy a hazipatika.com oldalon szabadon tájékozódhat. 

 

Az Igazság pillérei:
 
 1: Jézus Krisztus a Megváltó, és az Ő egyetlen egyháza az egy, szent, katolikus és apostoli Anyaszentegyház. Mindaz a hitletétemény, amit őriz, Igazság.
 
2: A világ fejedelme Sátán. Ahogy Istent majmolja, létrehozott magának is valamit, ami az Isten egyházát majmolja.
Erről Jézus így nyilatkozik: zsidók, akik nem zsidók, hanem a Sátán zsinagógája.
Ezt lefordítva így értheted: a zsidóság 80-90 %-a sem genetikailag, sem vallásukat tekintve nem azonos az ószövetségi zsidósággal és az Ő hitükkel. Ez az özönvíz előttről már áthagyományozódott (Noé megtanította unokáit is írni, és egyikük megtalált egy özönvíz előtti "titkos" írást, és foglalkozni kezdett annak gonosz tudásával...), babiloni, római birodalmi, bizonyos templomos és rózsakeresztes, bank és pénzrendszer kialakítói, szabadkőmives és illuminátus gyökerekkel rendelkező, ma részben deirekt sátánizmussal, ezoterizmussal, New Ages-el, agykontrollal, hinduizmussal és sok más egyébbel összeszövődő alapokon nyugszik. Bár a legfőbb bázisai az illuiminátus, szabakőmives, kabbalista és direkt sátánisták, de övék immár a pénz és bankrendszer, gazdaság, média, politika, tudományos élet, agytrösztök, oktatásrendszer -vagyis a világ finánctőkéjének,. gazdaságának több mint 90 %-a alig 1 % kezében összpontosul! Kezükben van az összes multi, a nemzeti bankok, áruellátás, tudatipar, egészségügy, a média vállalatok 90 %-a minden. Értéktelen pénzzel árasztják el a világot, aminek legalább 90%-át a semmiből hozzák létre, ami a piramis játék elvén működik. Ilyen pl az USA dollár, a "petrodollár", melynek egyedüli értékét az adja, hogy szinte kizárólag ezért lehet olajat vásárolni. És egy olyan pénzintézet, a FED bocsát ki, amely magántulajdon, és ellenőrizhetetlen az állam, az USA számára. Az USA összes adóbevétele gyakorlatilag kamattörlesztésre megy el, amit a FED-nek megfizet. De a világbank és több nagy bank, nemzetinek hitt bank is igy működik.
A jog tekitnetében az ENSZ dokumentumaiban kidolgozta céljaik megvalósitását, pl a világkormány létrehoztatalát a tiz királysággal és már a konkrét vezető személyek nevei is megvannak. DE nemzetállami szinten úgy, mint Uniós vagy USA szinten ki van dolgozva a jogi szabályozás az érdekükben. A katonaság és a NATO is alapjaiban az övék. Az állampolgárok számára ismeretlenül hangzó EU-s csendőrséget is bevethetik a nemzetállamok kormányainak irányitása ez esetben országukon belül is el van utasitva. És sorolhatnám.
Tudomány tekintetében kezükben vannak általunk még nem, vagy aligi ismert technológiák, mint pl. a geoengineering. Ennek része a HAARP, mely több millió Watt energiával bombázza az ionoszférát, ezáltal befolyásolva az időjárást: a felhőket kitolja a világűrbe, bárhol képes aszályt, esőt, hurrikánt létrehozni, sőt, szökőárat, földrengést. DE harmadik jelentős hatása az emberi elmére és tudatra gyakorolt hatás. Képes a tudatot befolyásolni, különösen aki agykontrollt végzett, vagy "TV, Internet" függő, mentálisan erre hajlamos. Továbbá képes hangulatot "előállitani" a személyben: depressziót, öngyilkossági hajlamot, és hasonlókat. A HAARP hatását erősiti, hogy replőgépekkel a megfelelő légréteget megfelelő kemikáliákkal terítik be besugárzás előtt. Mos, ettől függetlenül is évtizedes mérgezésnek vagyunk kitéve a "kondenz csíkoknak" csúfolt vegyi csíkokkal, Chemtraillel. Ezek számos független labor szerint erősen mérgező, meddőséget, idegrendszeri betegségeket, rákot, és számos más egészségügyi problémát okozva a lakosságnak, amit kísérletileg igazoltak. Lehet látni felvételeket, amikor felégetik felettünk az eget, a HAARP működési hibáját, a légi permetezés utáni szivárvány színű, irizáló felhőket, műholdas felvételeket a HAARP és a repülőgép csíkok hatásának bizonyítékaival, és még számos lélegzetelállító infó elérhető ezekről a támadásokról. És ezenkivül számos más techinka segiti őket.
Komolyan mérgeznek minket élelmiszerekkel, kozmetikumokkal, földi és égi permetezéssel, sugárzásokkal háztartásainkon belül és kivül, gyógyszerekkel, sóval, vizzel, miegyébbel.
 
3: a katolikus egyház és a pápaság
El kell fogadni, hogy a kereszténység, igy a katolikusok feltehető többsége aposztata, azaz tudva és akarva vagy sem, de alapvető hitigazságokban nem hisz, ami súlyosabb hittagadási forma mint a skizma vagy eretnekség! Pl. hisz a reinkarnációban, nem hisz Istenben, stb. Ez a folyamat a 70-es években jelentősnek volt tekinthető, mára már többségről beszélhetünk.
Ahogy korábban pl. a reformáció idején azt mondták volna, hogy ő nem katolikus, kézzel lábbal tiltakozott volna. Idő volt, míg az emberekben letisztult, hogy már nem a katolikusokhoz tartoznak. SOkszor a pap tért át, és nem világositotta fel erről a hiveket, hanem csak elkezdte tanítani, prédikálni új hitét! Igy térítettek át tudatlanul egész falvakat! Most egy hasonló egyházszakadásnak vagyunk tanúi, belülről. Tudható, hogy szabadkőművesek jelentős számban vannak az egyházi vezetésben mind katolikus, mind más keresztény, protestáns felekezetekben! Erre készültek pápák is, igy kánonjogilag leszabályozták az érvényes pápaválasztást is. Nos, a jelenlegi pápai trónon ülő Bergolio esetében megalapozottan feltehetjük, hogy kánonjogilag érvénytelen a megválasztása! Bizonyitékok tömkelegét mérlegelhetjük, és már össze is ült ezzel kapcsolatos konzultációra teológusok, püspökök sokasága, hogy mérlegeljék, s kidolgozzák egy esetleges trónfosztás menetét, ennek feltételeit. Ilyen még nem volt a történelemben, de olyan vagy harmincszor, hogy ellenpápa ült a trónon -mint feltehetően ma is.
XVI. Benedek az utolsó Szentatyánk!
Feltehetően lemondása nem érvényes, és Bergolio feltehetően szabadkőmives, eretnek, és a "Római Maffiának" nevezett társaság, köztük pápaválasztók, megállapodtak személyében. Ez mind kánonjogi kizáró ok. És ezen kivül még számos más jele is van mindennek, amik mérlegelendőek!
 
4. Beélesednek a próféciák, és gyújtópontjukba kerülünk. Katolikus források tömkelege, Fatima, jelenések, égi üzenetek, szentek és pápák sora éppúgy mint a Szentírás és elismert írások, pl Énok könyve, mind egyértelműsiteni látszi, hogy Krisztus második dicsőséges visszatérée a mi korunkben, feltehetően 10 éven belül várható.
Hogy ez mit takar?
A Biblia 7 évben irja le a folyamatot, aminek eredménye hogy a világ apokaliptikus küzdelme után minden ember, aki nem javitható, kitart gonoszságában, elpusztul, és csak a jók maradnak életben. A tűzzel megtisztul a világ az emberi gonoszság minden művétől, és új teremtés lesz, mint a teremtéskor, Ádám és Éva bűnbeesése előtt. Visszaáll az eredeti célja a teremtésnek, ha tán nem is pontos, ahogy fogalmazok, de nem lesz kisértés, és béke, szeretet fog uralkodni, az Eucharisztikus Krisztus uralma lesz ez, aki köztünk fog lakni.
Natália nővér látomásai is erről szólnak, amit elismert a pápa és Mindszenty hercegprimás is támogatott, ez alapján kötelezettségünk ma is érvényes felépiteni a Szent Anna réti kápolnát!
A magyarok engesztelése az egész világra el fog terjedni, és hogy mennyire lesz hatalmas a büntetés, az az engesztelés erejétől függ. A NAgy Figyelmeztetés a Bibiliában és más katolikus forrásokban is megtalálható, nemcsak az Mary Divine Mercy üzenetekben. Vassulától is bocsánatot kért a meghurcoltatásáért XVI. Benedek, és támogatta, Gobbi atya és a Máriás Papi Mozgalom is több száz püspök és több ezer pap részvételével szintén erre irányuil, a látomások magyarázzák a Biblia megfelelő részeit, a Jelenések könyvével.

Gyakorlatilag ezek alapján úgy saccolom, hogy 90 % fölötti a valószinűsége, hogy Krisztus 10 éven belül visszatér, és ebből 80-90 % hogy már idén kirobban az a 3. vh-nak nevezhető háború, ami kikényszeriti a gonoszság misztériumát, XVI. Benedek halált, a Hamis Próféta Bergolio új világvallását, és az Antikrisztus fellépését, a "Világkormány" felállitásával azt a szövetséget, amivel megkezdődik a Bibiliai 7 esztendőként jelzett időszak, a pecsétek feltörése...

 

Közreadok egy listát, amivel várt vagy váratlan helyzetekben (időjárási szélsőségek, és forradalmi helyzetek, háborúk esetén) fel lehet késziteni a családot. Aki megteheti, ezeket kéne a spajzban tartalékolnia, ahogy nagymamáink és a régi jó háziasszonyok tették:

http://5mp.eu/web.php?a=vegidok&o=5EDlqzOOc5

Legjobb tudomásom szerint 80-90 % hogy még idén, 2017-ben kitör egy világháborús helyzet, méghozzá stratégiailag legvalószinűbb az augusztus-szeptemberi időszak.

De akinek tetszik, az időjárási szélsőségek miatt is megteheti a szükséges lépéseket: diónyi jég épp most esett nálunk, miközben az udvarban dolgoztam, különös élmény volt, ahogy a lábam elé pattantak a diónyi jéggömbök, és végigverik a gondosan nevelet, időt, energiát, pénzt és szeretetet elnyelt növényeket.

Én láttam felvételeket arról, hogyan égetik fel a fejünk felett az eget, hogyan permetieznek, és miket, milyen hatásokat váltanak ki a chemtraillel, hogyan erősiti fel a HAARP hatását, hogy látszódik a szivárvány eső nélkül üres égen, és a besugárzás hatására hogy képződik szabályos kör, ami alatt megsüllyednek a felhők. Ennyi bizonyitékot képtelenség hamisitani, és ennyi véletlen sincs. SZóval, a méheknek pár éven belül annyi lesz, méz se, és gyümölcs se nagyon lesz... AKi utóbbiban még nem hisz, és nem ismeri az ezzel kapcsolatos adatokat, nem is tud/akar utána járni, annak maradjon elég, ha lefagy a táremés, súlyos aszály vagy özönviz szerű esőzések, jégverés, sáskajárás jön, kimarad a termés, akár több országban is, és lehet hogy az áradásoktól/hófúvástól a közelekedés bénul meg, és bennrekedni élelmiszer nélkül akár még nagyvárosokban is lehet!

Spajzolás

Amire számithatunk:

várhatóan kimarad a gabonatermés jövőre (ergo az idei búzát esszük jövőre, meg az azt  követő évben, és még vetni is kell valamiből, hogy az azt követő évben legyen -tehát 3x akkora a gabonaszükségletünk...)

Mivel várhatóan a járvényok mellett atomcsapással is számolnunk kell, ez ellen jó: spirulina, chlorella, barna alga, homoktövis, jód megfelelő formában (Kék jód csepp, vagy jodid tabletta).

 

1 főre - 1 családra + a családi körnek, szeretteknek, szomszédoknak
  kb.
25 kg - 300 kg -500 kg liszt
10 kg - 50 kg - 100 kg búza, árpa, gabona mag (tiszta, hántolt), vetőmag, gumó
30 kg - 300 kg - 500 kg termény: gabona, kukorica, napraforgó takarmány tyúk, fürj tartáshoz (fürjet akár lakásban is, háziállatnak -egészséges, és friss tojás akár a bérházban ; falra szerelhető kis ketrecben minimális helyigénnyel akár 60 db is elfér, megfelelő körülmények közt naponta tojik).
         házi őrléshez malom
20 kg - 51 kg - 100 kg cukor
2 kg -5 kg - 10 kg tiszta, valódi só
10 -50 - 100 kg hagyma
20 - 70 - 120 kg krumpli
5 - 20 - 30 kg bab
zöldségek: répák, zeller, retek, cékla, stb
gyümölcsök: alma, körte, stb.

fűszerek: izt adnak az ételnek, jobb közérzethez és egészséghez segitenek, betegség esetén is fontosak:
paprika, bors, köménymag, kurkuma, római kömény, curry, gyömbér, nigella mag
medve- vörös- fokhagyma por, snidling, petrezselyem, lestyán, zeller, kapor, turbolya, kakukkfű, rozmaring, oregáno, majoranna, bazsalikom, száritott gomba (fafül), mustármag,
fahéj, szerecsendió, vanilia (kivonat), citromhéj (kivonat) kardamom, szegfűszeg, ánics, csillagánizs, stevia / jázminpakóca / édesfű
Ezekből is lehet kg-os kiszerelésűeket is választani.
 
 
 konzervek:
3x 10 - 50 - 100 halkonzerv ; húskonzerv, májkrém ; kukorica, borsó, zöldbab, stb.
25 - 100- 150 gyümölcs lekvár, befőtt (szilva, barack, piros gyümölcsű lekvár, almapüré, kompót, stb.)
5 - 30 - 50 liter szörp
Italok : teafüvek, csipkebogyó, kamilla,  citromlé, citromkivonat, vaniliakivonat, kakaó, maláta, cikória, Karamalcz, kávé, stb.
15 - 70 -100 üveg savanyúság (uborka, csalamádé, cékla, káposzta, stb.)
3 - 10 - 15 liter ecet
1 - 3 - 5 kg citromsav
5- 30 - 50 kg mosószer: nátrium-perkarbonát, mosószóda, mosószappan és pora, citromsav, bórax, szódabikarbóna, mosódió, és a kedvenc mosószer, mosóparfüm, illóolaj, öblítő ; hamu lúg azaz sima égetett fa hamuja vízzel összeérlelve, leszűrt vizet használjuk fel; gesztenye gubacs.
Ha nincs szennyvízhálózat, a bio, természetes megoldást érdemes használni ezért is!
hüvelyesek, lencse, mák, dió, árpa, gríz, zsemlemorzsa, chia, len, szezám, stb.
1 zsírosbödön zsírral
5 - 25 - 40 liter olaj (kókuszzsír -ez leszűrve sütésnél újrahasználható, napraforgó -ez mécseshez, világitáshoz is fogyhat, oliva)
fényforrások: elemlámpa+elem, szolár, gyertya, petróleum lámpa, napraforgóolaj kanóccal, mozgásérzékelős, fényérzékelős szolár lámpák a kert sarkaiba, stb.
tiszta víz és tárolására alkalmas edények, flakonok
önvédelmi fegyverek: ima, gázspray, gázpisztoly, bot, kés, íj, csúzli, koktél, stb.
2 évre való tűzifa, fűtés, főzés -esetleg mini házi kandalló etilalkohollal, gázpalack, sparhelt, stb.
takaró, hálózsák, és olyan téli ruha, ami fűtés nélküli lakásban, bérházakban is segít átvészelni a mínusz 20 fokokat!
túrafelszerelés, túlélő készlet, cipő, csizma
 20 -50-100 kg méz
gomba, házi gombatelep (főleg télre, mikor nem köpik be, nem kukacosodik)
kovász, élesztő, sütőpor, szódabikarbóna
daráló
házi konyhakert (fűszerek, gyümölcsök, hagyma, eper, bogyósok akár beltérre is, függőfalra, függőkaspóra, balkonra, télre-nyárra) és levegőtisztító növények szmogriadók, rossz időjárás, betegség idejére is.

alkoholok: bor, pálinka, rum ezek fertőtlenítőszerek, hangulatjavítók, és cserélni lehet más szükséges dolgokra -ezért hordónyival is jöhet belőlük.
Élvezeti cikkek: kávé, cigi - cserére szintén hasznos, csokoládé
Vetőmagok
Állateleség
Mirelit áruk (sajt, vaj, zöldség, gyümölcs, húsáru, élesztő, zöld)
Tejtermékek: tejpor, süritett tej, tejszin, tartós tej vagy tej utánpótló gazda, sajt és vaj (fagyasztva is), natur joghurt, kefir és tejföl kultúra
 
Gyógyszer, kötszer, fájdalom csillapító, higiéniás termékek (szappan, sampon, fogkefe, női havi és borotva, papirok: zsebkendő, WC papir, papirtörlő, fültisztitó, fogselyem, stb.)

Táplálék kiegészítők:
frissen csiráztatott mag (pl. búzamag: 1 jó órára beáztatjuk, két nedves ruha közé vagy szűrőre tesszük letakarva, átjárja a levegő, ne penészedjen. Nyersen és málénak, kásának hamuban sült pogácsának elkészítve )
1 kg C-vitamin / aszkorbinsav E300 (1kg 3-4000 ft között van, eltartható, miért kéne kapszulákért fizetni, hisz ez befőzéshez, teához, tartósitáshoz és hétköznapokban is remek), természetes forrású C-vitaminnal keverve jelentősen nő a hasznosulása a szervezetben, pl. acerola por, melynek harmada természetes C-vitamin, vagy fekete ribirli, csipkebogyó, stb.
D vitamin
K vitamin
karotin, / A vitamin / répalé
folsav
spirulina és chlorella alga italpor, por, őrlemény:  nagy kiszerelésben -ha valahol a földgolyóbison ledobnak egy kis atombombát, ugyanúgy segit a túlélésben, mint bármely más esetben, merthogy a bükki fövesember, Gyuri bácsi szerint is ez az egyetlen, országunkban nem előforduló növény, amit az itthon termőkkel nem tudunk igazán kiváltani! Szokták mondani, hogy 1 grammja 1 kg zöldségnek felel meg, minden szükséges tápanyag benne van, méregtelenit, segiti a gyógyulást és az immun erősitését.
Homoktövis

szelén, cink, kilós taurin és fehérje por, tejpor, mazsola, multivitamin, vas, gyógynövények, teák -kamilla, kakukkfű, hárs, csipkebogyó, bodza, stb.

áram generátor, akkumlátorok, mágnes motor, házi nap és szélerőmű; világitás
üzemanyag -benzin, dizel, stb. és autámok, hegesztó szerviz
 
védelmi átalakitásokhoz és önellátásra való áttéréshez szükséges alapanyagok, pl, szerszámok, hegesztő, fa, fém alapanyagok, festékek, szögesdrót, villanypásztor, stb.

víztisztító (ozmózisos, vagy páralecsapódásos), esővizfelfogó, vízmelegítő - szenes szamovár

Fontos a tárolás: átgondolt, átlátható, tiszta, száraz, bogaraktól, rágcsálóktól elzárt térben, légmentesen lezárva, hűvösben, stb.

Rovar és növény védelem (élelmiszer és ruhamoly, neem olaj és biológiai trágya (EMbió) permetszerek

Eltevéshez szükséges kiegészitők: befőttes üvegek, celofán, szalicil, szkorbinsav (C-vitamin) citromsav, pektin, agar-agar alga, zselatin, stb.

Házilag készithető könnyen lekvár, szörp, különféle zöldség, gyümölcs, de hús és kész étel befőttek is: babgulyás, sült hús zsirárban, töltött káposzta, sólet, vagy hurka, májkrém, akár disznósajt befőtt is! Mi lenne ha nem hűtőt használnánk, hanem ebédre saját házi konzervünket vinnénk, vagy túrára, külföldi utunkra?

Legyen előkészitve minden: ne kelljen mosni, fertőtleniteni, energiát és vizet felhasználni akkor már felhasználni.

 

Legjobb tudomásom szerint a következő eseménysor várható:

Európa szerte polgárháborús állapotok, és iszlám terror kivülről-belülről -akár több tiz, vagy száz milliós nagyságrendben jelenhetnek meg egy hónapon belül Európa szerte, igy becses hazánkban is. Ezt járványok és éhinség követi. Atom fenyegetettség (fél éven belül, várhatóan ezzel vetnek véget a nagy háborúnak, mint hajdan a 2. vh-nak is, ezt követik majd a csapások természeti katasztrófák, de emellett 2017. szeptemberétől várhatóak csillagászati események, mint üstökös összeütközés, egy ismeretlen égitest Jupiternek csapódása, stb.), és a geoenginiering keretében is lehet támadásokra számitani. Bármikor előállhat egy világjárvány, amire hamar szolgálnak oltóanyaggal -mely részint szükséges, részint más anyagokat is tartalmazhat, és a lakosság bizalmát növeli a vezetőkben, akik a béketeremtés útját immáron egy világkormány felállitásában látják egyedül. Ez a már meglévő jogi dokumentumok alapján feltehetően az ENSZ-ből alakul át. Akkor feltehetően nyugalmasabb időszak köszön ránk 3-4 évig, amig kiszilárdul és kiépül a rendszer. Ekkorra a geoengineering és a tudatos természetellens folyamatok, mérgezések is nyilvánvalóvá válnak az emberek számára, megszűnik a fizikai pénz, és egy mérhetetlenül nyomorúságos időszak kezdődik.

Mindezt leirják a katolikus, valóban katolikus források, nem szektás képzelgés, mint hittem: benne van a Bibiliában: Ó- és Újszövetségben, Jelenlsek könyvében. Mivel kijelenthető, hogy a nagy hitehagyás korszakát éljük: azaz a katolikus és keresztény hivek feltehetően döntö többsége, igy papok, püspökök, a tudatos vagy kevéssé tudatosul hitehagyás, aposztázia bűnében él, és ez hamarosan még fokozódni fog! Különösen, hogy ahogy a történelemben nem először, még alig láthatóan egyházszakadás tanúi lehetünk: a világtörténelem legnagyobb egyházsszakadásáé és hitehagyásáé! Ezt a hivek, és a világ kevéssé veszi észre, de hamarosan nyilvánvalóvá lesz. Ahogy a történelemben már vagy harmincszor, most is kiderülhet, hogy ellenpápa ül a trónon, és Bergolio megválasztázsa kánonjogilag érvénytelen volt -több okból is. Erre pápaválasztó biboros könyvében is utal, de számos más forrás is ezt igazolja. Ugyanakkor egy háborús helyzetben kimondani ezt, és az a megbotránkozás, amit ez okoz egy pápahű és hithű katolikus számára, amikor amúgy is keresztényüldözés kezdődik, és alternativát kinálnak egy egyesülő vallással a békéért nagyon látványosan, és szimpatikusan, hatalmas megosztottságot és gyűlöletet szül. hiszen az egyházat Péter védi, és a pokol kapui sem vehetnek erőt rajta , de ugyanakkor irva van, hogy a legfőbb főpap (pápa) helyén ülő, aki a trónt bitorolja, és a legszentebb áldozat bemutatja (eucharisztia), lesz a Hamis Próféta, aki az Anti Krisztussal együtt élve lesznek a tüzes tóba dobva. És nem ér véget a világ, hanem az eucharisztikus Krisztus uralma, a béke korszaka, az Új Pünkösd következik. Bár ezek teológiailag nincsenek kifejtve, mégis tökéletes összhangban van a Bibiliával és a katolikus egyházzal, a pápák, szentek és égi üzenetek tanitásaival. Fatima 100. évfordulója, letelik a 100 év amit a látomásban az ördög kapott, hogy tönkretegye az egyházat -és ime, megért az idő Krisztus dicsőséges visszatérésére -amit hivatalos ördögűzésekkor a gonosz lelkek is kijelentenek Isten nevében parancsolva nekik, mint azt, hogy a pápa a zsebükben van. Csak az nem hisz, aki nem akar, vagy nem ismeri a bizonyitékokat. Még. De nem is én fogok erről bárkit meggyőzni, hanem a Szentlélek, és Krisztus. Tudjuk, hogy mindennek be kell következnie, de ütős, hogy már most, a mi életünkben -amit abszolút nem hittem volna én sem. De elérkezett a határ, amikor vagy hiszek a lehetőségében, vagy semmilyen bizonyiték nem fog meggyőzni már erről, és nem is foglalkozom az egésszel. A családanya gondosságával tehát most igyekszem szerény lehetőségeim szerint felkészülni testben és lélekben, és háztartásban. Biztosan nem fogom a fenti listát hiánytalanul beszerezni én sem, sőt! Nekünk is szűkösek az anyagi forrásaink -de van egy lista, amihez igazodhatunk. És a napi rózsafüzér, a béke, és szeretet, és a mások üdvéért való aggodalom. Viseljünk skapulárét, csodás érmet, Benedek érmet, imádkozzunk, engeszteljünk, épitsük fel a Szent Anna réti templomot mielőbb, hogy kisebb legyen a büntetés! Mindszenty biboros és a pápa is jóváhagyta ezeket az üzeneteket, amik más személy képviseletében mai napig folytatódnak! Nem kérem hogy nekem, de higgyenek ha mindez elkezdődik, és folytatódik pontról pontra az irásokat beteljesitve!

A katolikus egyház és Szűz Mária szerepe az irásokban egyértelműen alá van támasztva, és ezt most fogjuk csak igazán megérteni, és amint elfogadja a világ, vége lesz a megpróbáltatatásoknak.

 

Szűz Mária, világ győzedelmes királynője, csak egy szót szolj isteni Szent Fiadnál, és megmenekül a világ!

Szűz Mária, bűnösök oltalma, menedéke, könyörögj érettünk Szent Fiadnál!

 

 

Az utolsó idők jelei:
 
időjárási szélsőségek -Magyarországon és világszerte: nyári havazás, télen nyári hőség, torndók, özönviz szerű esőzések, tüzek, nagy aszályok, soha nem látott napi hőingadozások, évenként dőlnek meg rekordok, és soha nem látott jelenségek tömkelege nehezíti napjainkat. +5 fokban hóesés.
Szivárvány színű, irizáló felhők, különleges, soha nemlátott felhő formációk.
Megnyílik a föld: víznyelők, sinkhole-ok keletkeznek napi rendszerességgel, évi több mint 600, miközben az elmúlt évtizedekben 1-2 esetnél többet nem regisztráltak ilyen jelenségből.
Különleges hangokat és égi jelenségeket látnak, hallanak világszerte az égből.
A környezetszennyezés a világűrből is látszik: pl a flakontenger a tengeren. Elképesztő mennyiségű szemetet és káros anyagot bocsátottunk ki, meg van mérgezve a Föld, a viz és a levegő, ezt az emberiség szinte már eltakarítani sem tudná. (A környezetszennyezés és a CO2 gáz nem oka a klimaváltozásnak. Az a Naptevékenység függvénye, és emberi tevékenységtől független. Az időjárási szélsőségek viszont nagy részt a geoengineering segítségével mesterségesen előidézett folyamat, ahol ujjlenyomat nélkül tehetjük tönkre országok  gazdaságát aszályt, özönvizet, tornádót küldve rájuk...)
Politikai szélsőségek, terror, polgárháborúk vagy polgárháborús veszélyeztetettség világszerte.
A gazdasági erőviszonyok szürreális felborulása, és ezt az emberek Európán belül nem veszik észre! Nem érzik magukat "jóléti rabszolgáknak". Közel Keleten, Afrikában, és Indonézia-Malajzia térségében muzulmán terror, Dél-Amerikában, Afrikában Ázsiában kemény polgárháborús állapotok, a multinacionális cégek és egyes "Alapitványok, NGO-ok" népességnyomorítása, és a vidék teljes kifosztása zajlik.
Tudatmódositás, tudatipar hatalma. A TV nézők, Internet felhasználók hipnotikus hatásoknak vannak kitéve, és számos más tudatbefolyásoló módszernek. Továbbá más technológiák, és sugárzások is képesek kiváltani ilyen hatást az emberi elméből. Az agykontroll, és egyes eljárások kiszolgáltatottabbakká teszik az embereket ezekre a tudatbefolyásoló módszerekre.
USÁ-ban évente minimum 200, de valószínűleg  akár 500 000 főnél is több embert ölnek meg sátánisták -a kórházban végrehajtott legális abortuszokról nem beszélve. (Több sátánista a saját gyermekét áldozatként abortálja, szüli meg és aztán öli meg, esetleg családja közös áldozataként, vagy szülők pénzért adják el  gyermekeiket ilyen szertartásokhoz, avagy rabszolgaként tartva őket veszik el tőlük csecsemőjüket. A Wikileaks és Pizza Gate botrány óta még biztosabban tudható, hogy sátánista gyermekkinzások, nemi erőszakok és feltehetően gyermek gyilkosságok történnek a Fehér Házhoz, Obamához, Clintonné asszonyhoz köthetően, de az USA elnökei és a gazdasági pénzügyi hatalmak és a tudományos élet egyes képviselői éves nyári találkozóján is eljátszák az emberáldozat ritusát és az emberekről való gondoskodás elhamvasztását -ez pedig élőben ment le a BBC / Cnn műsorán, a Ku-Klux Klán szokásos egyneruhájába öltözve. A kiszolgálószemélyzet éppúgy, mint amerikai elnök, prominens személyek utalásai, bevallása szerint a lehető legkeményebb homoszexuális epizódokkal  fűszerezve).
Különleges égi jelenségeket (csillagok járása, vörös és óriás hold, több nap vagy ismeretlen bolygó, égi fény megjelenése, a nap érdekes pulzálása, mozgása, szabályos kereszt megjelenése az égen, valóságos képként megjelenő felhőalakzatok pl. rózsafüzér, kereszt, arc, lovasok, angyalok, kígyó, koponya, műholdfelvételeken megjelenő érdekes formációk, pl. koponya alak, regyenes csikok, vagy "besugárzás" nyomok, stb.) figyelnek meg világszerte -érdemes az ezekről készült felvételeken meditálni.
A vérpirosan eső esőkről, vörössé változó folyókról, tavakról, tengerszakaszolról  is érdemes lenne beszélni világszerte (pl. a Nilusról készült műholdkép, amit a helyiek is megfigyelhettek, de Skóciában éppúgy, mint Kinában, világszerte történnek ilyen jelenségek -és néhánynál nem találnak megfelelő tudományos magyarázatot mai napig sem.
Mit is hagytam ki?
 Az agykontroll befolyásolhatóvá teszi az embereket, könnyebben alakitható a véleményük, gondolataik, érzelmeik inderekt módszerekkel, ráhatásokkal.

 

Az oldal végén egy új krohamosan kialakuló veszélyforrásról is megosztom a hírt, ami az idegrendszeri hatásokat fogja eléd tárni, ami eddig elképzelhetetlen mértékben kezd hatást gyakorolni ránk!

 

A kadmium, aluminium, bór, fuor felhalmozódás, a káros sugárzások, elektromos, mágneses hatások sokszorosára növelték a gyermekek terheltségét.

Miért nő a meddő párok aránya, miért nő az allergiás, érrendszeri megbetegedések, idegrendszeri problémák, hipperaktivitás és fáradtság, alcheimer kór, autizmus és a rák arányának felduzzadása?

A vízbe került hormonok, a föld tápanyagtartalmának kiüresedése, s ezákltal a növényeké, amiket eszünk, az élelmiszerek mérgező anyagokkal való feltunkolása, és a különböző sugárzások, a kozmetikumok -1 tubus fogkrémben halálos mennyiségű fluorid található, hosszú távon meddőséget okozhat ezek használata, és nem anniyra a fogba épül be, mint a nyálkahártyán keresztül igen gyorsan felszívódik.

Kedves kismamák, anyukák, gyermeket akaró párok! Kérlek olvassatok utána, mennyire megnövekedett a szervezeteink leterheltsége!

A különböző glükóz-fruktóz szörpök, a gyümölcscukor, az adalékanyagok százai mérgezőek.

Minőségi éhezés a mennyiségi jóllakottság mellett. A zöldségek, gyümölcsök beltartalma 30-60 %-kal, de egyes termények esetén 90%-kal csökkent vitamin és ásványianyag tartalmat mutatnak pár évtized alatt!

Az ózonlyuk, a telefonok, mikrohullámú sütő és számos egyéb forrásból származó káros sugárzások, a levegőbe és közvetlenül földbe permetezett méteganyagok, a gyárak, a háztartásban is használt vegyszerek, az oltóanyagok, az alkalmazott technológiák (alufólia, teflon, stb.) pár év múlva prognosztizálják a megbetegedések olyan szintű emelkedését, amelyre a mostani átlagember sem nem tájékozott, sem felkészülve nincsen! ezekre a változásokra! Akkor pedig nem az egészségügyi ellátó állapota miatt fognak panaszkodni, ami jelentősen aligha változik, hanem a már szinte elkendőzhetetlen folyamatra, amit talán népirtás  címszó alatt tárgyalhatnánk.

A légkörünk már átengedi az UV C sugárzást is, ami a röntgen sugár előtti tartományhoz tartozik, s eddig nem érte el földünket!Komoly sejtkárosító hatással bír többek között.

 

A konyhatechnika új megoldásai: puffasztott, élelmiszerek (müzli, kölesgolyó, stb.), a hidrogénezett zsírok, habok, készítmények, az alufólia, a vákuumcsomagolás, a védőgázas csomagolás, a műanyag csomágolások és flakonok, cumisüvegek, mind veszélyforrást jelentenek. A mikro hullámú sűtő tönreteszi a sejtfalakat,átadja ugyanezt a sugárzást azételtelfogyasztónak, közelében tartózkodni isveszélyes, ráklkeltő,károsítja az egészséget,tönkreteszi az immunrendszert! A víz molekulákat,amik szervezetünkbenis előfordulnak,szabályoskriostályokbólamorf szerklezetűekké alakítjabármelysugárzás:mikrohullám,elektromosvagy indukciós,radar,mobiléshasonlók.

Az otthonunkban és közterületen alkalmazott megoldások, mint pl a szövetek (szék, fa, szőnyeg) égésgátló anyagokkal kezelése szintén mérgező különösen egy azzal sűrűn érintkező lisgyermek számára!

 

Kérem, figyeljenek, tájékozódnak, és higyjenek az érdekből nem manipulált adatoknak!

Ezek nem összeesküvés elméletek, hanem komoly tudományos vizsgálatok és hitelesített mérőeszközökkel mért adatok elképesztő eredményei!

 

És ne adják fel az ellentmondó információk megfejtését!

Nem lesz könnyű, de szükséges hosszú távon, legalább a folyamatokra felhívni a figyelmet.

 

Pl. egyik szakember azt mondja a gyermekeknek adott bórax glicerinről, hogy hosszabb távon dokumentált halállal járó mérgezést okozott, a másik pedig azt állítja, hogy a bóraxra szükség van egy megfelelő mennyiségben, mert az élelmiszerek nem biztosítják számunkra, és a gyógyszerlobbi miatt rettentenek el mérgező hatásának túlhangsúlyozásával, mikközben az egyik legfontosabb gyógyító elem, amit aháztartásban, takarításhoz is biztonsággal használhatunk.

 

És amiről az oldal elején írtam, azt itt igyekszem összefoglalni:

napjainkban a legnagyobb veszély az iodegrendszerre elménk működésére gyakorolt hatásokban kezd testet ölteni.

 

Talán egyeseknek ismerős a tudatipar megfogalmazás, hasonló címszavak alapján:

the product is you: a termék te vagy, a fiogyasztó, akit előállítanak hogy azt vedd és úgy gondolkodj ahogy kigondolják, s a te akaratod az lesz, amit akarnak hogy akarj.

Szóba hozhatjuk itt a médiát, aminek 90°-a az ismert fejlett világban egy kézben összpontosul, így aligha kerül ki belőlea tudatipar vezetőitől eltérő álláspont. a maradék média sem kockáztatja meg nyíltan szembemenni mindezzel, ha adi is támopontokat, csak keveset és nem feltűnően, ránk bízva, hogyan tudjuk hasznosítani, milyen felismerésre, következtetésre jutunk mindabból.

Ismerős a HAARP elnevezés? Tudod hogy ez az agyi működést éppúgy befolyásolja, mint az időjárást? Ezek a mérhetetlen mennyiségű energiával az ionoszféra bombázásíra irányított sugarak szétterjednek az egész világon.

Ismerős a kondenz csíkoknak nevezett vonalak az égen? ÉS az, hogy azok csak 1-2 percig maradhatnának fenn? Nyíltan elismerik, hogy valóvbban használnak vegyi anyagokat felettünk, és nem tudjuk miket! Vagy mégis? Amerikai bírósági meghallgatáson előálltak a mérések eredményével: egészségre, idegrendszerre és termékenységre különösen erős mérgező hatást gyakroló anyagok ezek! Ezt bizonyítják a legsűrűbben iylen permetezésen kitettek egészségügyi kiugró adatai: a meddőség szélsőségesen magas kiugrása(90%-ig), Alzheimer kór3-10-szeres előfordulása más idegrendszeri megbetegedésekkel egyetemben, több rákos és egészségügyi probléma megjelenése.

Mérgeznek a levegőben, a földön, a vízben, kemikáliákkal, sugárzásokkal, nem kis adagokban.

És a média mindezt elhallgatja, alig kerül be ezekkből valami a hírekbe, s az is felületesen.

Tudtad, hogy a TV olyan sűrűn ad képeket, ami megfelel az agy hullámhosszának, így az agyra hipnotikus hatással bír? Ezt gyerekeknél különösen megfigyelheted: kikerekedett szemmel, lélegzetet visszafolytva néézik még a reklámot is, és még a nyál is kicsurog a szájból. Nyilván az aktívabb, figyelemzavaros, kevésbé fogékony gyermekek nem, de azok, akik könnyen el tudnak mélyedni munkában, gondolkodásban, különöseb fogéákonyak -a többiekre azonban hosszú távon ugyanúgy hat -mint ránk is hat folyamatosan. A híradósok úgyanolyan hangsúllyal beszélnek, mint a hipnotizőrök -figyeljük csak meg. Különösen az amerikai médiában. TEhát folyamatos agymosás zajlik minden téren, amit persze tudunk, de a méreteit, és a ránk gyakorolt hatását, hogy mi sem vagyunk kivételek, még nem ismertük igazán fel!

Tudtad, hogy Putyin fél évtizede hívja fel a világ figyelmét arra, hogy készül a harmadik nagy világháború? Ez miért nem kerül be a médiába? És ha még csak róla lenne szó! DE mindezt számtalan neves poitikus, szakember megerősíti, és ugyanúgy óv -aztán belekeverik rögtön az összeesklvés elméleteket meg az ufókat: vagyis hiteltelenné teszik oda nem tartozó dolgokkal a tényeket.

A minket mind fizikailag, mind metálisan, agymosás, agykontrol, gyengébb "tömeghipnózissal" befolyásoló környezetünk veszélyére hívom itt fel a figyelmet.

 

2012-re jósoltak világ végét. Akörül Putyin több vezérkari tisztje előtt azt mondta: Uraim, készüljenek a a világ végére. Amerika és a NATO folyamatosan agresszorként viselkedik Oroszországgal, Kínával és számos más országgal szemben. Sokak szerint a cél egy harmadik, ballisztikus rakétákat és atomfegyvereket felsorakoztató világméretű háború kirobbanása. Utánanézve a dolgoknak, és mérlegelve a hírekmegbízhatóságát, mostmár ezt valószínűsítem. Bár első körben röpháborúnak tűnik, de utána létrejön az egy új világállam, rend. Az ENSZ és az USA jogszíbályai fel vannak készítve minderre. ELőbbinek van olyan tervezete többek közt, mely felosztja ezt a világot, és olyan is, amelyben leírja, hogyan lehet 1 milliárd alá csökkenteni a lakosságot. Az EU-nak van csendőrsége mely független nemzeti szuverenitásunktól. És folyamatosan mérgeznek minket minden kevéssé látható, és láthatatlan, érzékelhető, és "ujjlenyomat nélküli" technológiával. Mindez túl szörnyű hogy igaz legyen? Mindegyik háborút kiröhögték előtte, és azt mondták, ez nem lehetséges.

 

Óvjátok magatokat minden fajta károsodástól, mérgezéstől! És vegyétek észre azt, ami már belétek került.

 

 

vö: nyitott idők

 

 

Fontos élelmiszer összeállítás:

Készletezzünk belüle legalább 1-2 hónapra,de inkább fél-egy évre valót magunknak, és szeretteinknek, a rászoruló ismerőseinknek! AKi teheti, még több, akár 4/7 évre előre rendezheti tartalékait. Mágnesmotor (Ukrán piacokról), elem/aksi/áram/fény, takaró, higiéniai cikkek, gyógyszer, fájdalomcsillapitó, kötszer, túra és túlélő készlet és saját kiskert!

tiszta víz (régen esővíz, ma már desztillált üvegben tárolva)

: tiszta, természetes formában, ésnagy mennyiségben használjuk! Nemkellvelecsínjánbánni:a szervezetnek szüksége vanm soksóra, megtévesztő,amt ez ellen mondanak! Akáliumbevitelt csökkentsük! A jó minőségű só vagy tiszta,vagy rengetegásványi anyagot természetesen tartalmaz, ásványianyag tablettahelyett alkalmazható. De: nincs annyi só pl .a Himalayaban egyesek szerint, mint amennyit csak hazánkban eladnak ezen a néven. Kérdés, akkor ghoinnan van,ésmit tartalmaz?! A Holt tengerisó többször annyi ásványi anyagot tartalmaz, mint pl. a Himalaya só.

a legolcsóbb élelmiszer és csodaszer: a búza csíráztatva. Szerényen beosztva 20 kg búzamag és egy mázsa búza liszt elég személyenként egy évi túléléshez, minden tápanyagot biztosít, így hiéánytünet nem alakul ki.Búzából tönköly, alakor is választható, tartalmasabb -és jóval drágább változatok. Lisztből adalékmentes és magasabb fehérje/sikér tartalmú a BL80-as jelzésű lisztek! A magokat szellős helyen csíráztatva felváltva 2-3nap után fogyasztva, majd a klorofil teremlődést beindítva napos helyen 3-5 napig tartsuk nedvesen,és teljes értékű szuper táplálékot kapunk!

Egy mázsa étkezési minőségű búza már 5000 ft körüli ártól kapható.

szőlő és szőlőmag lisztté porítva, őrölve, bor, mazsola

alga: chlorella és spirulina

ambrózia azaz parlagfű -akár nyersen is fogyasztva. A pollene csak szennyezett levegőjű környezetben allergizál,amúgy kész csodaszer, őssejt szaporító

csalán teának, salátának, főzeléknek,kozmetikumnak

omega3 zsírsav (lenmag, mandula,halolaj,stb.)

hagymafélék

fűszerek > kömény, fekete kömény (nigella), petrezselyem, kapor, ánizs, csillagánoizs, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, kardamon, szerecsendió, kurkuma,c sípős és édes-nemes paprikák, zeller, zöldfűszerek

csipke bogyó -teának így készítsd: először lanygos vízben áztatod,majdleszűröd,amaradékot odasteszed forralni, ésa kettőt összeöntöd.

málna, (fekete) málnamag,málnalevél, feketeribizli, bodza bogyó és virág, szeder, homoktövis, szilva és barack -aszalva, lekvárnak főzve

barackmag -megfelelő fajtából,csakpár szemet,lehetőleg aszalvánnyal vagy lekvárralfogyasztva

méz, propolisz, stevia/sztívia/jázminpakóca, kókuszvirág cukor növényi szirupok (juhar,maláta,stb.)

gomba :elsősorban pecsétviasz / reishi gomba

C-vitamin -pl. acerola porral, goji bogyóval. Fontos, hogy a vegyületet valódi gyümölccsel,C-vitamin forrással keverjük,mertkülönben hatása gyenge,sőt, kárt is okozhat a szervezetnek! 2000mg és 2 g közti napi adagban

Folsav, D2 K3 vitamin,szelén,vas,jód -csakis természetes,szerves,kelát kötésben

taurin -1kg 3500 ft-tól

alkohol: 40-60°-os belső-külső fertőtlenítésre

Tej: a mai ember immunrendszerére tekintettel káros a tehéntej és a húsok fogyasztása, ami túlzott mértékű káros anyaggal teríti, mérgezi a szervezetet ezáltal allergiátó lrákos megbetegedések előidézéséig. Nem homogénezett és kistestű állatok teje szerencsésebb a szervezetnek és a tejkedvelőknek.

Tojás megfelelőállatoktól egészséges, félelem nélkül fogyasztható számos vélemény szerint.

 

só: szükséges. Én a gyerekeimtől megvontam az “irányelvekre hivatkozva, hát úgy kiéheztek rá, hogy egy kanálnyit elnyalogattak, mire rájöttem, hogy vágynak rá, szükségük van rá. Ennyit a reformtápklálkozásról.

A só tisztasága:állítólag 30% alatt is találtak a bolti sók közt tiszta só tartalmat, a többi szervezetre káros anyag, felhalmozódik, nem ürül ki, betegségeket okoz.

természetes “nem tiszta” só: azt állítják, az ásványi anyag tablettákat kiválthatjuk, ha ezeket fogyasztjuk, mert olyan harmonikusan és akkora mennyiségben tartalmazzák ezeket. Így olcsóbban és természetesebben gondoskodhatunk a bevitelükről. Minél sötétebb a só, annál több benne pl. a vas. A himalája sónál 3-4-szer több a holt tengeri sóásványi anyag tartalma.

Himalaja só: állítólag többet adnak el belőle csak Magyarországon, mint amennyit kibányásznak az egész területen. Hogy az egész világon mennyi sót adnak el,és abból mennyi származik valóban a Himalájából, ill. mit tartalmaz, ha hamis só -ez egy jó kérdés, nem találtam rá választ.

Ne felejtsük: az állatokis eszik a sót:: nyalja a marha, a kecske, csipegeti a tyúk:kellnekik,nekünk is szükségünk van rá! Majdnem bedőltem ak evés só ajánlásnak, mostmár igény szerint sózok,nem fukarkodom vele. Az izomszatnak, szívnek létfontosságú a működéshez, és a gyerek fejlődéséhez. DE nem a bizonytalan összetételű, 70%fölött is más anyagokat tartalmazó, kockázatos bolti sók. száz forinttól lehet adalékmentes erélyi sót kapni (előfordul hogy természetesen szennyezett -szürke, kőzettörmeléknek tűnő anyaggal), kétszáz forinttól tiszta gyógyszertári minőségű sót. (Németországban ez hatezer! forint!!)

További jó sófogyaztást!

 

 
 Biztonságpolitika
 
Ha megnézzük a biztonságpolitikai szakértőket, a migráció, muzulmán invázió, dzsihádfigyelők és egyéb jeles emberek tudósitásait, igy Földi László volt titkosszolgálati vezető nyilatkozatait, aki nagyon szakszerűen, tárgyilagosan tárgyalja a tényállásokatm, vagy Drábik, aki ugyan elfogult, de nagy tudású, és jó meglátásai vannak, Nógrádi György, Georg Spöttle, Tóth Zoltán József, és ugyanúgy átlátja a helyzetet, vagy a különféle más forrásokat ha áttekintjük, ugyanaz körvonalazódik, és történt meg már eddig is, amiről más források előre jeleztek. Tökéletes forgatókönyvi megfelelés az elmúlt évek eseményei.
A háború már valóban folyik, úgy 2012. óta, és idén bizonyára átterjed, és egységesen világméretűvé válik. Jó esélyünk van még az atombombára is. A geopolitika 3 legkényesebb pontja (Közel-Kelet, Ukrajna-Oroszország, Észak és Dél  Korea) mind be vannak élesitve, és ha elkezdődnek az események, mint a domino, gyorsan végigsöpör az egész világon egy pillanat alatt.
Elkezdődik mondjuk Európában a migránsokkal, lesz pár több ezer emberi életet kioltó támadás, széles nyilvánosságra kerül, hogy európai nők százait, ezreit rabolták el szexrabszolgának a beengedett muszlimoknak, akiket végigerőszakoltak, satöbbi. Erre kitör a forradalom Európa szerte. A "jó migránsok", akik eddig nem akartak semmi rosszat, és "hálásabbak", nem kapnak segélyt, éhezni kezdenek, ezért aztán pk is kényszerűen csalódnak, és foosztigatni kezdenek. Először még van összetartás és szolidaritás, ha valami baj történik, de aztán mindenki fél mindenkitől, és megfagy az emberek szive, gonoszakká lesznek. DEmoralizálják a rendvédelmi erőket, végül ők is egymásnak feszülnek. Párizs önmagát irtja ki. Olaszország pusztul. A vatikánban megcsillan a félhold. Németországban kiderül, hogy vagy kétmillió" dzsihadista" a földből jött elő, a bunkerekből, ahonnan támadásokat intéz. Erőszakoskodnak, ölnek. Nők millióit erőszakolhatják meg, ahogy az Európában a korábbi világháborúk alatt is megtörtént, most még brutálisabb méreteket ölthet. ELőször elfoglalják a házakat, életterünket. Pár hétig, hónapig élvezkednek. Aztán fordul a kocka -őket gyilkolják halomra. Közben persze jön Oroszország, Kina. A kommunizmusról kiderül, hogy új köntöst véve magára még élőbb, mint valaha! A meggyengült Európát lerohanják. (A keleti tömb, köztük Magyarország, ha ügyesek, akkor átengedi őket, igy békések maradnak a felek, s mintegy valódi felszabaditásunk történik első körben, amiért most tényleg hálásak leszünk). Node nyugaton végigtarolnak. Aztán közben Amerika is gombnyomásra diktatúrává alakul, ahogy a jogrendszere át lett alakitva. FEltehetően Trump az elhinytak körét gazdagitja, és Obama újra előtérbe kerül. Lesz fasizmus, szocializmus, minden. Teljes káosz mindenhol, mindenért. És ekkor, jó eséllyel, egy atombombát is ledobnak. Akkor kérem átalakul az ENSZ, megoldást kinál egy világkormányra. És jön egy feltűnöen szimpatikus emberke, aki élére áll minden "jó" kezdeményezésnek, és lőn nyugalom hirtelen, és jómód újra. (Egy ideig.) Tudom, az ok-okozati viszonyokat nem tártam fel eléggé, de sajnos nincs időm tanulmányt irni, és forrásokat megjelölni. Amúgy is körmünkre ég a történet.
 
A technológiai fejlődés mindenesetre lélegzetelállitó léptekben halad közben. "csodák" fognak történni, rendkivül érdekes jelenségek. Az "UFO" kátyát is bizonyára kijátszák majd. A kereszténységet, különösen a "maradi, katolikusokat" irtják, üldözik ahogy tudják. De nem kell félni, az Új Vallás mindenkit egybegyűjt. A pénzrendszer összeomlik (vö. petrodollár, dollár). Új "kriptopénz", chip, nem materiális fizetőeszköz, "bélyeg" lép helyére. A magyar királyság is feltehetően helyreáll, talán 2020-ra egészen... És lesz valami nagy, amiért özönleni fognak hozzánk az emberek. Borzasztóan sokat fogunk szenvedni, de kiderül Velünk kapcsolatban az igazság! Rendkivül jó dolog lesz, mindenki irigyelni fog minket.
Igazából két forgatókönyvet ismerek, egy hosszabbat, meg egy rövidebbet. Inkább a hosszabb mellett teszem le a voksomat, ez 8-10 év még. Addig kitartást a jóban, és tisztulást!
 
Az illetékeseknek és érdeklődőknek pedig mielőbb konferencia összehivását javasolnám. Mindenki mást tud, másban jártas, és ezért más az elképzelése is. Ezért nehéz egy irányzatról beszélni. És nyilván sokan nem teregetik ki a lapjaikat. Érdekelne pl. Zlinszky János professzor úr véleménye, mint kitűnő jogász, nagy élettapasztalattal és széles látókörrel, vagy Henry Boulad jezsuita atya meglátásai, aki immár magyar állampolgár. Orbán Viktor úr bizonyára egyéb elfoglaltságai okán érthető, hogy nem tudna részt venni, különösen egy nyilvánosság számára elérhető megbeszélésen, de szeretném tudni, hogy mit tud a Magyar Kormány, és miként készül a jövőre. Ugye, tudjuk hogy megvannak a forgatókönyvek az államforma megváltoztatására, de nem m indegy, ki, hogyan kerül vezetői szerepbe. Az Ellenség is pályázik rá, tudjuk, hogy ugrásra készen áll, hatalmas szellemi és anyagi erőforrásokkal. Ne feledjük el, végül is ember feletti intelligenciáról beszélünk ;)
Egy másik témakör az újpogányságé, mert számos jeles embernél, és "tannál" nem tudom eldönteni, hova is tartozik. Bár amit most szerves katolikus állásfoglalásnak neveznék, azt korábban szektásnak hittem, és sok kellett, hogy meggyőződjek az ellenkezőjéről. Ugyanakkor tartom, hogy a ma emberének, igy nekem is, szerfelett rossz a hitérzéke, ezért óvatos is lennék a megnyilatkozásokkal. A megfogalmazás, szóhasználat is elüt a megszokottól, igy újabb félreértésekre adhat okot. Én is elnézést kérek, ha átugrok egy-egy gondolatmenetet, de szorit az idő, és az irásaimat sem szerkeszthetem saját kivánalmaim szerint, a mondanivalóm is rendkivül széles körű összefüggésekre mutatna rá, amik külön-külön nem érthetőek vagy nem oly bizonyitó erejűek, mint egyben lennének. Ha pedig félbehagyom, vagy nem hitelesen adom közre, nagyobb ellenkezést válthatok ki az általam megismert igazsággal szemben, amiért pedig felelős vagyok. Bár hiszem, hogy tőlem függetlenül maguk az események fogják meggyőzni az embereket, nem én, ezért szerepem elhanyagolható, csupán az események, az igazság könnyebb felismerésére, elfogadására való. Ne nekem higyjenek, hanem annak, ami megtörténik, és legfőképpen annak, Aki Van, és Akinek fontosak vagyunk, mert szeret Minket!
 
 
 
Konfrontálódik a "Nice" Catholic Church / a "Cuki" Katolikus Egyház és az igaz mag, amely kitart a kétezer éves hitletétemény mellett, halad a korral, fejlődik, de az Igazságból nem vesz el és nem rak hozzá jottányit sem.
http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/05/12/pap_miert_hanyatlik_az_egyhaz
A 333 kontra 666
 
Ps: a szerkesztést az is neheziti, hogy a gépem kezelhetetlen, amit beirok, elvész, mert folyton lefagy a gép, elmegy az áram -kvázi mintha támadás alatt állna, hogy ne tudjak összefüggő, épp szöveget közreadni. Ugyanez van a viedókkal, egyes oldalakkal: törtődnek, nem lehet elérni rajtuk a kivánt információkat újra.
 
Miért most fog kitörni hát a harmadik világháború?
Mert bár régóta próbálják kirobbantani, most minden feltétel megvan, a védelmi erő megszűnt, élesitve vannak a geopolitikai gyújtópontok is.
Azaz ha túl sokáig jönnek még és gyilkolgatnak a muszimok, akkor Európa védekezni fog. Nekik viszont mielőbb egy irányitott káoszt, forradalmi, polgárháborús állapotokat kell létrehozni. A muzulmán terroristák is az ISIS bukásával Európába koncentrálódnak a tömegekkel, és sokkal nagyobb áldozatot hozó merényleteket fognak elkövetni. A muzulmán testvériség is -összejátszva a szabadkoemives-illuminátus elittel,- több tiz, vagy akár száz milliós muzulmánt birhat rá, hogy elfoglalja Európát, ahogy Allah megigérte, és kötelezi rá őket. A katolikus egyház is robbanni fog. Az USA is gombnyomásra (Trump halála?) átáll diktatórikus formára. Az Oroszokat eddig provokálták Nyugatról, de Putyin jól tudja, mire megy ki a játék, eddig kivárt. Most viszont Kinával együtt meggyengült, kivérzett Európát leteperheti pár nap alatt. A kommunizmus is mindennél erősebben visszatér új köntösében, a nácizmus-fasizmus megint csak másodhegedűs lesz. Ezidő alatt több millió nőt erőszakolhatnak meg, mert cél a faji keveredés (ez már korábban is megtörtént a II. vh alatt, akkor is kb. tiz millió nőt erőszakolhattak meg). Járvány, és éhinség jön. Olaszországot különösen sok természeti katasztrófa is súlythatja még. A HAARP-pal, geoengineeringgel rásegithetnek. Ahogy a célzott járvánnyal is, melyre oldtóanyagot is kinálnak, hogy hálásak legyünk, amiben azonban mást is "belecsempésznek" -nem tudom, ki jár jobban, aki beadatja, vagy aki nem...
Stb.

 2017. június

 

/szerkesztés alatt/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A acetic fibroelastosis, either, colonic odds, order.

(ivipaiolatp, 2019.05.31 10:33)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> nam.bhyi.patrona.eoldal.hu.ktj.nz http://mewkid.net/buy-prednisone/

Other intramuscular jeopardise reasonably letters invasive.

(ituxouro, 2019.05.31 08:45)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> wmm.gnqx.patrona.eoldal.hu.srp.dn http://mewkid.net/buy-prednisone/

 

 

Facebook

Elérhetőség

Patrona on Facebook

Látogass el ide:
https://www.facebook.com/Patrona-418478858335910/?fref=ts

Levelezőlista
Statisztika

Most: 1
Összes: 112166
30 nap: 1043
24 óra: 24