Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felkészités röviden az eseményekre

 Augusztus-szeptemberig az emberek még reménykednek. Aztán nagyon gyorsan elkezdenek történni az események...

 

Mindenki osztogatja az észt, hogy mit gondol, azt igazságnak véli, körömszakadtig védi, és hirdeti. Mi kaptuk, megmértük az Igazságot, és évek óta követjük az eseményeket. Az Igazsághoz mindenkinek joga van, megismerni, és megtudni jogod van! Ami nyilvánosságra kivánkozik, Isten szándéka a mai emberiséggel. Amit ingyen kaptunk azt ingyen adjuk, Istennek hála érte, hogy megosztotta velünk, és felkészit az eseményekre.

Amikor Jézus a világba jött, az emberek, de még saját papjai sem ismerték fel... Leginkább a legkisebbek, asszonyok, és gyerekek. Ne csodálkozzunk ha ma is a legkisebbek, legcsendesebbek hirdetik. De amikor eljön az idő, sokan életüket adják az Ő Igazságáért!

ma még a kereszténység előtti korban élünk. Isten népét pásztorai elhagyták, a farkasok szétszórták. Hiteltelen a kereszténységünk, a hitünk.

 
 
 
Mit érdemes beszerezni:
 
élelmet, különösen gabona félét, alapvető szükségleti cikkeket, azzal számolva, hogy jövőre kimaradhat a teljes gabona termés.
 
gyógynövények: gyömbér, fokhagyma, galagonya hajtás/levél, virág és termés is gyűjthető, bodza virág és termés, orbáncfű, hársfa virág, ibolya, földi borostyán - kerek repkény.
 
Érdemes beszerezni:
Algák: 
chlorella pl. 
 
humin és fulvosavak, más néven shilajit, mumijó: pl. https://bionagyker.com/termek/huminiqum-szirup-250ml/ a Huminiqum folyadékként bőrre, sebekre is alkalmazható
fulvosav és gyógynövények: https://bionagyker.com/termek/herbafulvo-essencia-750ml/ -érdemes a gyártója, Mester Károly előadásait meghallgatni
 
szőlő mag és héj, lehetőleg mikroőrleményben, ami jobban felszivódik:
( ez jóval drágább, de érdemes megnézni a hatóanyag tartalmát : https://bionagyker.com/termek/bock-villanyi-kekszolomag-mikroorlemeny-150g/ )
 
 C-vitamin: befőzéshez is jó, stabil szerkezetű, a lényeg, hogy kevés természetes C-vitamin forrással együtt fogyasszuk, pl. fekete ribizli, homokotövis (pl. Nektária!), csipkebogyó, acerola, etc.https://floravita.superwebaruhaz.hu/floravita-c-vitamin-l-aszkorbinsav-1-kg-t176708
 
olcsóbb, natur mosó és tisztitószerek:
(a Floravitának jó még pl. az U-vitamin, aktiv szén, ecet, citromsav, glicerin, etanol, zselatin, etc. )
Alkalmazása: a perkarbonátot-mosószódát-szóóda-bikarbónát, citromsavat meleg, min 40 fokos vizben lehet csak használni. Hogy ne legyen túl kemény, érdemes hozzá adni egy kis mosószappant akár porban, akár 1-3 szem mosódiót (pl. www.humanity.hu), végül ecettel öbliteni. Egyáltalán nem lesz tőle büdös, de 1-2 csepp ilóolajjal, mosóparfümmel és öblitővel finom, üde illata lesz. Pl. borsmenta, levendula, cédrus, etc. (humanity.com, neuston.hu). Ha alacsonyabb hőfokon mosunk, jó meleg vizzel oldjuk fel a port. Öblitéshez ha nem ecetet, citromsavat feloldva szintén használhatunk. 50 kg-os kiszerelésben még olcsóbb, takaritáshoz, fertőtlenitéshez, mindenhez remek, ha kitanultuk.
 
Nagyon hasznos még a magasabb B-komplex (jól felszivódó folsav, azaz folát tartalommal, magas, min a napi 333%-a, vagy magasabb tartalommal, pl. YiYa), E-komplex (YiYa kapcszulában, de szerintem tökéletesen elég a sajtolt kukoricacsíra vagy napraforgó olajban lévő is -pl. a spajzoldbe.hu-nál) a karotin/A-vitamin pl. sütőtök, répa, homoktövis, algákkal bevihető természetesen is.
Szelén, cink is pótolható még ezek mellett, esetleg magnézium, jód, vas az algákban van, kovasav, koral kalcium kalcium szüksglet esetén pl. : https://bionagyker.com/termek/nutrilab-korall-kalcium-por-100g/
Ásványi anyagok parajdi, esetleg himalaya, holt-tengeri sóval is bevihetők, fulvosavak segitik a felszivódásukat -vö. Herbafulvo.
Taurin: https://bionagyker.com/termek/gal-taurin-utantolto-500g/ ill. hal v marha kollagén peptid:  https://bionagyker.com/termek/caleido-marhakollagen-peptid-granulatum-300g/ hasznos tápanyagok és kiegészitők.
Kórokozók ellen kivülről-belülről ezüst kolloid, grapefruitmag, teafaolaj, etc.
Kézre, lakásba, akár játékokhoz pl.  https://bionagyker.com/termek/bactoex-travel-kez-es-sebfertotlenito-pumpas-25ml/ és utántöltő 1 literes
 
Mit, honnan: 
az étkezési búza  ára nagytételben: 5000 ft / mázsától elérhető. Ez nem túl tiszta (pelyva, egyéb növényi részek), magasabb sikér tartalmú gabona, amit később fel tudunk használni egészben megfőzve, teljes kiőrlésű lisztnek, darának, és csiráztatásra. De az állatoknak a takarmány is hasonló árban van, tehát akár következő évben vetni, akár állatoknak, fürjjel, tyúkkkal, disznóval is feletethető, ha nagyon félnénk hogy a nyakunkon marad.
Hátránya: moly, egér, patkány, árviz kikezdheti; de nem romlik a minősége, ha nem fülled be, évekig, évtizedig is elvan!
A gluténra érzékennyé lettünk téve, ezért gyulladásos folyamatokat indit el a szervezetben, sokaknál komolyabb problémát okozva. Ez kiküszöbölhető: eleink kovászolási technikájával és jobb minőségű, nem agyonra vegyszerezett-szennyezett gabonával -lásd pl. király búza.
Kiváló minőségű liszt, alakor, tönköly, király búza, etc. elérhető a családellátóban, v. spajzololdbe.hu-n (hidegen sajtolt igazi! napraforgó, kukorica csíra olajokkal, házi almaecettel, parajdi sóval, hazai prémium gyümölcslével, etc.!
Gyümölcs: nagyobb tételben a gyártótól is, nektária kis- és nagyker árakon elérhettő feldolgozva gyümölcslének.
 
Magvak: amit ültetni tudsz a kertben magadnak, és eszköz, ásó, kapa, gereblye...
 
Méz: mig van, aki teheti termelőtől vegyen nagyobb mennyiségben
Cukor, befőzéshez valók.
Fűszerek, hogy a nehézségek közt egy kis könnyebbséget jelentsenek az izek, és nagyon hasznosak a szervezetnek is, ki mit használ: bors, paprika, gyömbér, kurkuma, zöldfűszerek, fahéj, szegfűszeg, ánizs -teának is, etc.:
vaniliás cukor https://tortadekoracio.hu/shop/cukraszati-alapanyagok/vanilin-cukor-1kg/?search=NjUyMDM2 (bár ez csak mesterséges aroma, de az igazi vaniliáól is aki teheti beszerezhet -pl. https://valeyracexotics.tumblr.com/ -ről az ültetni való magokkal, tonkababbal, etc. 
mazsola, aszalt gyümölcsök, alma püré, befőttek
 
 Lehet tél álló, jól eltartható burgonyát, hagymát, almát venni zsákkal. Tészták jól elállnak 2-3 évig is (szavatossági időt nézd), tojás is lehet bennük. Saját tojás utánpótlásunkról gondoskodhatunk még kisebb lakásban is: 10-20 fürj tartásával egy pár embernek elég friss, egészsége, tiszta tojásokat kaphatunk, akár nyersen, szalmonella mentesen fogyaszthatók, jó immunerősitő. Akár otthoni kedvencnek is tartható -és akkor amivel kényeztetjük őket, azt meghálálják. Tartáshoz van külön tippem. 
Ahol van a tetőn, erkélyen, teraszon kis hely, oda beépithetünk egy kis télikertet, akár fólia sátorral, és nevelhetünk saját növényeket -folyton érő eper, málna, áfonya,  szeder, kiwi futtatható, zöldségek, paradicsom (melegen akár áttelel, és évekig friss gyümölcsöt adhat), uborka, cukkini, tök, dinnye...
 
 
 
Mik fognak történni, történik már most is -terv szerint:
 
-gazdasági válság, a pénz elértéktelenedése, megszűnése, arany és ezüst, "háborús valuták" is fizetőeszközzé válnak, élelemhiány, ellátási zavar, kontrollálni akarják az élelmiszerhez való hozzájutást, és a bolti minőség kétessé válik
 
-migráció: nem fog megállni, felerősödik. A még békés, jobb szándékú migránsok és a szegényebb rétegek, ha zavagások elkezdődnek, és  nem lesz miből megélniük, az állami 'jóléti' ellátórendszer néhol összeomolhat, később, más értéken kapnak pénzt, nem tudnak más okból vásárolni -egyenlőre pl. járvány, halal étel, etc. ugyanúgy a 'bennszülött' társadalom ill a rend ellen fordul nagyobb erővel, nem beszélve az amúgy is ezért ide telepitett 'alvó sejtekről', erőszakos egyének tömegéről. Info: a föld alatt kb 2 millió erőszakos dzsihadista 'migránst' akartak elhelyezni, éjszaka repülőgépekkel szállitanak is nagy létszámban embereket, akik bármikor a semmiből ott teremhetnek. Utána a bunkerek mások számára jelentenek menedéket -az elit és kiszolgáló személyzetük akar a nehezebb időkben oda vonulni/forrás: polgmestertől egy halálos beteg neves építésztől/. Cél: pl. Coudenhove-Kalergi terv
vö. EU alapitás, népességcsere. 
Teljes népességcsere: amikor a belső konfliktusok, migráció, erőszakhullám, háború után kivérzik Európa, annyira nem lesz ennivaló, megélhetés a kontinensen, hogy nyugatról az eddig harmadik világnak és éhező országoknak tartott területek felé vándorolnak sokan, hogy ott nagyobb esélyülk lesz a túlélésre és a biztonságra, mint itt, Európában. Tehát a migrációval idegen néptömegek jönnek Európába, itt természetes keveredéssel és a háborúk idején tömeges nemi erőszakkal, (amire buzditanak, kiképeznek -dzsihadistáknál a szállitás feltétele, hogy ott helyben erőszakoskodjanak nőkkel...), az igy születendő 'kevert' gyermekekkel, ill. a teljes lerohanás miatt az EUrópából kiáramló akár európai nemzetiségű emberekkel felhigitott 'harmadikvilággal' meggyengülnek a nemzetek. A 7-8 év után csak 12 nemzet marad a jelenések szerint az átalakulás után az egész világon. Köztük vélhetően: az eredeti zsidóság, Magyarország, Oroszország (vö. Fatima: kegyetlenkedései után meg fog térni végül), talán Uganda.
Megjegyzés: a nemzeti szocialisták -nácik, és a kommunisták is hatalomra kerülésük után a lakosság 10 százalékát megölték,  felrobbantották a meglévő társadalmi rendet, lakosságot cseréltek -kitelepitések, városba telepitések, gyökértelenités, etc. Erre lehet most is számitani.
 
rendvédelmi szervek, rendőrség-katonaság-határőrség-tömeg egymás ellen forditása pl. maszkviselés miatt most itthon, látjuk Amerikában  mi a helyzet, ott a rendvédelmi szervek kiiktatása is cél, Németországban pedig Spöttle is nyilatkozik, milyen problémákkal küzdenek az állományban-
 
rasszizmus, nácizmus feléledése világszerte,
zsidóság üldözése, Izrael elleni háború -porig rombolják és halomra ölik az ott élőket -ha ez megtörténik a közel keleti háborúk terjedésével, az közvetlenül a világháború első eseménye, onnantól futótűzszerűen végigterjed a világon a robbanás. 
Amerikában a black lifes matters -fehér ember kiirtása, felhigitása. Európában a bevándorlók ellen forditása az őslakosságnak, etc.
 
Kommunizmus terjedése - világszerte, új köntösben, de egyre jobban felismerhetően, soha nem látott brutalitással fog terjedni. A zöld környezetvédő pártok ideológiája is vörös kommunizmust fed többnyire -mint a görögdinnye, kivül zöld, belül piros. Teljes diktatúrát, megfigyelés épit ki. Megvárják, mig Európa felemészti magát, aztán nem sok katonai erő kell, hogy elfoglalják Európát: nyugatot inkább a kínaiak, keletet, -minket- inkább az oroszok. Putyin nem igen akar háborút, de ha elkezdődik, kemény, kegyetlen lesz ő is. Aztán majd megtér bizonyára az orosz néppel. Lásd a templomot, amit épitettek -gyönyörű, értelmes. Kína lehet nagyobb részt elpusztul -sok szenvedésben lesz része az ottaniaknak.
 
Amerika bizonyára kap több atom találatot is. A világnak kemény 2-3 hete lesz. Aztán rendeződik a helyzet: egy szimpatikus politikus megoldást talál, kinál, és véghezviszik: a világkormány felállitását. A világ megremeg. Az élet visszarázódik, Európa sosem lesz már a régi. Nagy szerepet kapnak a karitativ szervezetek, ha elfogadják a világkormány támogatását -de annak nagy ára lesz. Talán a Szaharában gondoskodnak újra gabonáról a pestis, járványok után.
 
Egészség: járványok lesznek, régiek és újak, egyre több, egyre rosszabbak, végül a pestis. Lesz olyan betegség amire új oltást kínálnak majd, és ebbe sokan halnak bele. Lesz olyan, ami csak elodázni tudja a halált egy kicsit. Mindnesetre az oltások a figyelem középpontjába kerülnek. De megvan az utódjuk, a chip.
Először a teszteléseket igyekeznek széles körben akár kötelezően terjeszteni, ebből többek közt a genetikai anyagunkhoz is jutnak, aztán az oltásokat igyekeznek minél szélesebb körben bevezetni. Egyesek azt gondolják, hogy ez már maga a chippel egybekötött "bélyeg" lesz. Szerintem az elődje, és ez sok halált fog okozni. Mindenesetre a chippelés is kötelezővé tételének útjára lépett. DE még első körben ez sem feltétlenül jelentené a "bélyeget", ugyanakkor nagy hatással lehet ránk igen sok téren.
 
Pénzrendszer: a készpénzt fokozatosan kivonni már 2020-tól megpróbálják, új rendszerekre átállni, először kártya, majd chip... A megrendült közállapotok közt, a diktatúrákba, ami már most is érződik, a pénzügyi rendszer összeomlásával (petro dollár eddig azt jelentette, hogy a dollár mögül kivonták először az aranyfedezetet, aztán minden mást, ami az értékét alátámasztotta volna -igy lassan érték nélküli papir darabbá vált, amit csak az tartott jobbára működésben, hogy a kőolajjal (petrol) csak dollárban kereskedtek. AHogy ez is megváltozik, és szépen kipukkadnak a pénzügyi lufik, hitelezések, összeomlik ez a szándékosan igy felépitett pénzrendszer, hogy át tudjon váltani az új, immár készpénz nélkülire. a járványra és az intézkedésekre azért is volt szükség, hogy eltereljék a figyelmet a gazdaságról, amit már nem lehetett tovább vinni, mint a piramis játéknál, egy idő után összeomlik a rendszer- ez az irányitott összeomlasztása más ok megjelölésével, mint a valódi -ez mentette meg eddig a bankokat, és ez ad még némi bizalmat a pénz- és gazdasági rendszernek, amig teljesen össze nem omlasszák -a háború arra is elég okot ad -a készpénz kimélésére a járvány is jó ok. Illetve az oltásokkal a népesség jó részének, főleg a gyermekek eltüntetésére...
 
A kialakuló rendszerben 
 
egyház:
létrejön a háború utáni megbékélés jegyében az ökomenikus világegyház - a későbbi háborúkat kerülendő minden mást elkezdenek üldözni. Jeruzsálemi templom felépül, Rómával az AKi székhellyé válik.
A legüldözöttebbek a keresztény, főképpen katolikusok válnak. A háborút követő 3 és fél év a globális rend megszikárditásáról, a totalis kontrol bevezetéséhez előkészület, és az emberek rávezetése hamis csodákon keresztül az AKi lény istenként bemutatásáról szól.
(AKi az Antikrisztusi)
 Még a háború előtt elkezdődik a kat egyház látható kettészakadása. Amig XVI. Benedek él, addig nem léphet nyilvánosságra az AKi. Ezért addig az emberiség teljes megnyomoritására nincs mód.
A kettészakadt egyház külső szerkezetét a szabadkoemives kötődésűek megtartják, végérvényesen átveszik a hamis próféta, ti. Bergoglio vezetésével. Ekkor a Biblia Jelenések könyve bebizonyitja az összes egyházi dokumentummal és szenthagyománnyal, hogy a katolikus egyház volt az igaz -és minden meg volt jövendölve. Mert a legszentebb áldozatot bemutató, ti. oltáriszentséget legfőbb pap -kétszarvú mitrát viselő- vagyis a pápai trónon álnokul ülő megszünteti az érvényes áldozat bemutatást...
A z összes Krisztushivő, aki nem hajlandó elfogadni az új egyházat, föld alá kényszerül, hatalmas, soha nem látott üldöztetést szenved. Egységben lesznek, hisz mind az életét kockázztatja.
Isten akarata, hogy addig, amig nem térnek meg, nem ismerik el újra az Oltáriszentséget, és Szűz Mária szerepét, addig tartanak az események -vagyis a szövetségkötéstől 7 év kell hozzá, hogy a csodákkal felismerhjék, az meggyőzi őket az Igazságról, és Isten akaratáról. Amikor mind megtrérnek, és egy egyház lesznek, és Mária segitségét kérik, akkor ér véget a megpróbáltatás a 3 napos tűzitélettel. Utána köszön ránk a Fatimában is megigért béke új korszaka, amikor egyek lesznek, bőségben, szeretetben.
 
A világ megtérésének lépései
 1. a Nagy figyelmeztetés -előtte 1-2 nppal különös égi jel tűnik fel, mint egy meteorit. Negyed órára megáll a világ, és ISten itélőszéke elé kerülünk. Megismerjük magunkat Isten szemén keresztül, épp, mint amikor meghalunk. 
Ekkor még nem fogják tudni, melyik az igaz egyház, mi az igazság, csak mindenki magával kapcsolatban kerül tiszztába, és döntenie kell, melyik utat választja: a jót vagy a rosszat: búza, vagy konkoly lesz-e.
Erre már készülnek az ufo hivők, New Agesek, ezoterikusok is, előállnak majd mindenféle mesékkel. Az ufo kártyát is kijátszák. Ezért sokan meg fognak zavarodni, mi történt.
2. DE egy éven belül Garabandalban bekövetkezik a nagy csoda, ami megerősiti az embereket az igazság felől -látható marad, ahogy a fény kereszt is az égen...
 
Az Élő Isten pecsétje megvéd. Az Igazság könyve bizonnyal feltárja az igazságot.
La Salette óta tudjuk, hogy Énok könyvének különös jelentőségelesz napjainkban -egyházilag elfogadott jelenés, amelyben a Szűz megnyitja a végidőket...
 
A rózsafüzért kell imádkozni nagyon! Engesztelni, megtérni, áldozatokat hozni.
 
Követhetők pl. az új világrend keresztény, katolikus szemmel oldalon, akár a facebookon is -még.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Patrona on Facebook

Látogass el ide:
https://www.facebook.com/Patrona-418478858335910/?fref=ts

Levelezőlista
Statisztika

Most: 1
Összes: 93764
30 nap: 968
24 óra: 47